2.6.12

žádámpomocichcibydletvmajákutenhlenadpisjezbytečnejjakojá.

nechápu proč, nevim.
lucka nechce abych workoval v mekáčí, doufám, pokud mě tam teda vezmou, že se s tím smíří. 
Nechápu proč nefotím, proč nekreslím pokudsetodánazvatkreslenímžeano. Všichni mějte úžasné blogy moc vám to přeju (s velkym vé). 
Ale já asi spěji jinudy. já fotim na digitál a neumim kreslit, jednou ze mě bude naivní umělec budu tvořit naivní umění jak říká naše paní profesorka co nás opouští, měl jsem jí rád. Všechny výtvarkářky mizej všechny jsem měl rád. 
nechávejme lišku zatím zase poklidně spát a doufejmě že se konečně vzpamatuju.
prosím, nakopněte mě někdo.

6 komentářů:

  1. děkujuděkuju!
    Naivní jsme všichni, vícečiméně.
    Tvořte! Je to skvělé!
    Mekdonald je otročina a fuj.

    OdpovědětVymazat
  2. Víš co, jenom bych to nečekala a na nic takovýho bych za žádnou cenu nebyla schopna přistoupit, protože to je přeci hrůzný, nechutný odporný a bezcitný, vyloženě vydělávaj na smrti zvířat o nic jinýho jim nejde. Myslim, žes mi to radši neměl řikat, zklamalo mě to.Ale je to tvá věc :)

    OdpovědětVymazat
  3. V mékáči jsem začal a teď sem Manažer a hrozně mě to baví, doporučuju !!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jako zasloužil sem si to, prošel jsem šesti restauracemi, nasbíral zkušenosti a pak sem byl trenér, pak floor (ten manažer u pokladny) pak sem vedl celou směnu a teď budu dělat nějaký faktury a trénovat ostatní manažery... Mngr. sem se stal asi po dvou letech, musíš to vydržet a třeba se ti poštěstí...
    Nejlepší na tý práci je, že tě donutí dospět..za tom sem vděčnej, nejhorší a nejtěžší je to vysvětlit ostatním, kteří tu práci vnímají jako nejhorší na světě... jenže opak je pravdou, najdeš si tam kámoše a tradicí je (ikdyž mě to hrozně ze začátku vadilo) že se po směně chodí na pivo ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ráda bych nakopla ale sama bych potřebovala nakopnout... :(

    OdpovědětVymazat
  6. v majáku! a spát jako ta liška a pak se probudit ve správnou chvíli

    OdpovědětVymazat