28.5.12

snadbrzy▲

na lišku se jen tak nezapomíná!
jen tak si křičím, hahá. směji se žiju si dál. Kašlu na školu vůbec se neučím, páni a mám jen dvě trojky. a jednu pětku za celej školní rok dva tisíce jedenáct lomeno dvanáct. 
v tom případě jsem fakt dobrej! Mám fajn kemerédy, který jsou někdy svině, ale zachraňujete mě vy! ano anoo vy. Vy s velkym vé se to má psát.
:D vídíš zase  píšu nesmysly ale mě to baví, liška nejspíš ožije učešem jí srst a bude nám fajn. L+K si užívají základku, závidim vám to. ale střední není zas takovej hnuj. L fotí krásný fotky má úžasnýho kokršpanělka. kokršpanělku.
poslouchám fajnovou hudbu, a poslednní týden nás fascinují vesmírní lidé! normálně fanatici jakoprase. ale my s vendy jsme od kvarty taky vesmírní lidé, akorát nejsme alergiský na ty jejich čipy od ještěrů, ale bojíme se invaze vrabců! JETOTAK. fakt nekecam koukněte se na vesmírný lidi normálně to dejte do gůglu.
https://www.youtube.com/watch?v=F6O4HNjFpiQ&feature=related - tohle je úžasný mám rád ty songy.
myslím si že tenhle článek je vydatnější než všechny ostatní, moje fotky jsou fajn kdo říká že ne tak je trapnej protože jsou fajn. Začínám se smiřovat se vším rouzpouštím lihovky jednou vám to ukážu.
chodim stále do školy, a chodim jíst do odporný jídelny kde vařej smradlavý kuchařky, co se drbou na prdeli než vám šáhnou na brambory holou rukou, zapékají vlasy do knedlíků.
ňam.
podívejte se jaký jsem prase a bodám si střepy do ruky.
Pár víkendů za sebou jsme si užívali víkendy furt někde přespávali, bylo to fajn.
stahuju film jménem, Můj týden s marylin. monrou. merilyn byla určitě fajn. Všechno dřív bylo fajn ale je i teď.
Poslední dobou měbaví výt filosofem, jsem hodný a taky skromný. :D snažim se.:DD 
Někdy ale nemám svůj den a jsem strašně protivnej, tak jako L. po ránu a proto vstává brzy, fascinje mě to. 
já vstávám pozdě a taky podle toho ráno běhám do školy když už je 58 a já hledám učebnu. .D
I když jsou maturity tak nám odpoledky ani neodpadnou jinde maj třeba týden volno.. náš ústam frčí dál.
jsem podiv, mám obličej jako elipsu?! fuj.
kostnatý kolena! všichni si toho poslední dobou všímaj a já potřebuju přibrat snažim se o to už asi pul roku, žeru jak prase, ale mám smůlu.
jiní hubnou. já mám podvíživu, teda nemám jo, mám se fajn!
tohle je snad poprvé co vám ukazuji koní nos křivé vlasy a oči raději schovávám když se koukám vypadám divně.
mám se strašně fajn jednou zase  zas.
▲▲▲ 

7 komentářů:

  1. Hey hey, jasňačka, že jsem šla navštívit Lázeňskou, proč ses neozval dřív? Achjo, mohli jsme si dát sraza u Strašidelnýho hradu, popít pár Mojito's a zaskákat na Charlie Straight...

    OdpovědětVymazat
  2. Marně přemejšlim, jak víš že jsem ráno nepříjemná a naštvána :D Jsem-li L., zřejmě jsem ti to řekla.Moc se mi líbí tvá fotka tebe, vypadáš na ní harmonicky a spokojeně a tak. Je od tebe velmi milé, že mě tu tolik zmiňuješ, i když teď pro tebe skoro nejsem. Je to podivné, nemyslíš?

    OdpovědětVymazat
  3. vem si plechovku coly, vypij ji a pak ji tak sešrotuj, že kousek budeš moci utrhnout. kamarade, to se reze jak po masle.

    OdpovědětVymazat
  4. Chci vědět jaké to bude až si tyhle články bude číst, až ti bude třeba pětadvacet ;)

    OdpovědětVymazat